Ruilen & retourneren

14 dagen bedenktijd

U heeft 14 dagen de tijd om het product te bekijken en eventueel uw aankoop te ontbinden.

 

Maatwerk producten kunnen wij niet retour nemen omdat ze naar uw wensen zijn geproduceerd.

 

Aanmelden van een retour

Om uw retour snel te kunnen afhandelen adviseren wij het retourformulier te gebruiken. Stuur deze binnen 14 dagen ingevuld op naar: service@odesi.nl

 

› Download het retourformulier

 

Retour via de post

Artikelen die per pakketpost zijn geleverd kunnen op dezelfde manier worden geretourneerd. Hiervoor dient u eerst een volledig ingevuld retourformulier naar Odesi te mailen. Na onze schriftelijke accodering kunt u het aangekochte product retourneren. U bent zelf verantwoordelijk voor deze retourzending. Hiervoor dient u de originele verpakking te gebruiken.

 

Retouradres:

Odesi / Jos Dusseldorp Transport B.V.
T.a.v. Afdeling Opslag Odesi
Galileïstraat 45
7131 PE Lichtenvoorde

 

Retour via meubeltransport

› Bekijk de transporttarieven

 

Voorwaarden

Belangrijk is dat u tijdens het bedenktermijn zorgvuldig dient om te gaan met het product en de verpakking. Eventuele gebruikssporen of schade aan het product of de verpakking kunnen leiden tot waardevermindering van het aankoopbedrag. Lees onze algemene voorwaarden voor de complete informatie.

› Lees onze algemene voorwaarden

Tijdens ontvangst van uw meubel attenderen wij u erop het meubel goed te inspecteren voordat de transporteur het bij u achterlaat. Is er iets niet in orde met het product, neem dan per direct contact met ons op. Wij zullen u voorzien van een passende oplossing.

 

Terugbetaling

Wij betalen u het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk terug, nadat wij het product hebben ontvangen en hebben beoordeeld. De retourkosten voor de meubels worden in mindering gebracht van het aankoopbedrag.

 

› Bekijk de transport-. retourtarieven

 

Europees modelformulier herroeping

Conform de Europese wetgeving is het ook mogelijk om naast ons eigen retourformulier het Europese modelformulier te gebruiken.

 

› Europees modelformulier voor herroeping

 

Voorwaarden Made 2 Measure

Retour: Wij bieden geen recht van retour op alle M2M producten omdat deze buiten de standaard collectie vallen en de tafel ‘op maat’ wordt gemaakt voor de klant. Wel bieden wij u 2 jaar garantie op de kwaliteit van het product. Voor extra informatie, kunt u contact met ons opnemen.
Levertijd: Normaliter 4-6 weken. Kan langer duren vanwege drukte bij de fabrikant. Wij zullen u hierover informeren.
Onderhoud: Zie onze algemene onderhoud en service voorwaarden.