Karpetten informatie

Design vloerkleden van Odesi

De karpetten van Odesi bestaat uit zuiver scheerwol uit Nieuw-Zeeland en zijn met de hand gemaakt. Het verschil in kwaliteit voelt en ziet u. Met veel comfort en een hoge duurzaamheid heeft u veel plezier van onze vloerkleden. Deze zijn zeer geschikt voor de woon-, en slaapkamer.

Wol is van zichzelf vuil,- en vochtafstotend en daarom erg prettig om het karpet schoon te houden. Tevens is zuiver wol antistatisch en brandwerend.

Het Tracks karpet is gemaakt van zuiver scheerwol met een constructie van jute scheringdraden. Over de breedte van het karpet wisselen banen van verschillende patronen elkaar af. Het ene patroon is grover met een dikkere structuur, de ander wat fijner en lager.

De Twine dank zijn naam aan het “gevlochten” structuur in de vloerkleed. Het bijzondere karakter van dit ronde karpet is dat de drie grijze kleurtinten vloeiend in elkaar overlopen van donker naar licht.

 

Showroom of online

De Odesi karpetten worden exclusief verkocht via onze showroom en webshop. Kom gerust langs om de karpetten te bekijken. Wij kunnen u persoonlijk adviseren en ook maatwerk bieden.

Via het contactformulier kunt u een afspraak bij ons inplannen en onze grote kleurstalen, die u bij ons online kunt bestellen, geeft u een heldere indruk. Bij het retourneren van de kleurstalen, krijgt u uw geld gecrediteerd.

› Maak een afspraak 

› Bestel de kleurstalen online

 

100% duurzame karpetten

Het zuivere scheerwol voor onze vloerkleden worden zorgvuldig gekozen in Nieuw-Zeeland. Zo weten we zeker dat de beste materialen gebruikt worden. Het garen wordt eerst heet gewassen voor een hogere duurzaamheid en gaat hierdoor ook niet pluizen.

Vervolgens worden de unieke patronen in de karpetten met de hand geknoopt en geweven. De uitstraling is niet met de machine na te maken en dat voelt u en ziet u.

Zo kunt u levenslang genieten van een unieke karpet in uw woon,- of leefruimte, dat lang mooi blijft.

 

Karpetten en vloerkleden op maat

U kunt in ons assortiment kiezen uit ronde en rechthoekige vloerkleden. Voor deze exclusieve producten bieden wij u ook maatwerk zodat dit goed afgestemd wordt op uw huidige interieur.

 

Garantie op kwaliteit

Het zuivere scheerwol garandeert een lange levensduur. Het karpet is eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger of kruimeldief. Voor groot onderhoud raden wij u wel aan om het karpet naar een professionele stomerij te brengen.