bijzettafels informatie

Design bijzettafels van Odesi

De Odesi bijzettafels zijn stuk voor stuk bijzonder. Allemaal hebben ze een eigen karakter en zijn ze speciaal van vorm. Naast uw bankstel of los in de ruimte zijn de tafeltjes kleine iconen die uw blik vangen. Zoals de Frames van Erik Jansen en de Level bijzettafel van Erik Remmers. Door de eenvoud en strakke vormgeving zijn onze bijzettafels makkelijk toepasbaar voor diverse interieurs.

Odesi is in 2009 begonnen als een webshop in duurzaam Nederlandse design meubilair en heeft zijn naam te danken aan onze vorige slogan: Dutch Design Online. Tegenwoordig kijken we veel breder naar de markt en bedienen we voornamelijk de projectmarkt en de bekende interieurwinkels zoals: Eijerkamp, Cilo, Vesta, De Donjon, Van Til enz.. Zie onze huidige verkooppunten. Daarom hebben we eind 2017 besloten om onze slogan te wijzigen naar Odesi. Your Dutch Design. Want Odesi is eenmaal Dutch Design for you and me.

 

Een bijzettafel voor ieder interieur 

De Odesi bijzettafel is een pronkstuk binnen uw interieur. Zoals de Frames van Erik Jansen die bekend staan om haar symmetrie en de strakke belijning. Van Erik Remmers hebben wij de Level salon,- en bijzettafels in de collectie. Deze zijn in drie maten en twee verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is er een kleine hoge variant als bijzettafel, maar ook twee grote varianten als salontafel. De verschillende modellen zijn samen erg goed te combineren.

Ons aanbod in bijzettafels zijn niet alleen geschikt voor een woning maar ook voor de projectinrichting. Zo hebben we grote kantoorruimtes, restaurants en winkels ingericht in samenwerking met diverse projectinrichters en (interieur)architecten.

Wat onze bijzettafels zo fijn maakt is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn en een zeer degelijke constructie hebben. Op onze website vindt u de schoonmaak-, en onderhoudsinstructies en u kunt ook bij ons online de onderhoudsproducten bestellen, waardoor u jarenlang plezier van onze producten beleeft.

 

100% duurzame design bijzettafels

Odesi biedt een kleine selectie bijzettafels van massief duurzaam hout of van een ander kwalitatief hoogwaardig materiaal. Massief hout wordt steeds exclusiever en des te belangrijker dat wij respectvol met de natuur omgaan. Onze producenten zijn daarom bewust in het aangaan met de samenwerking van de juiste houtleveranciers. Hout wordt met de hand geselecteerd omdat wij u kunnen garanderen van een prachtige kwaliteit.

Tevens vindt Odesi vernieuwing in de collectie net zo belangrijk. Wij verdiepen ons constant zoekende naar nieuwe materialen die goed aansluiten op de filosofie van Odesi.