• Ronde eettafel - Solid
  • Ronde eettafel design -  Belly
  • Ronde eettafel eiken - Solid
  • Ronde eettafel

ronde eettafels

een ronde tafel is extra gezellig. wij hebben perfecte ronde eettafels voor de eetkamer, verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, stijlen en materialen

Ronde eettafels

Ronde eettafels

De kracht van een mooie ronde eettafel

Aan een ronde tafel is het vaak extra gezellig, iedereen zit gelijk en kan elkaar aankijken en spreken. Rond is de beste vorm voor een tafel om met een gezelschap veel tijd door te brengen. De ontwerpen van Odesi passen perfect in een behagelijke sfeer waarin er lang getafeld kan worden.

Een ronde eettafel biedt verassend veel zitplekken voor het oppervlak wat hij inneemt. Met een diameter van 150 cm is het voor 6 personen mogelijk om plaats te nemen. Toch laat een rechthoekige tafel zich vaak makkelijker plaatsen. Heeft u een geschikte woonruimte om een ronde tafel te kunnen plaatsen? Dan is dit zeker het overwegen waard. Een werkelijk unieke ronde eettafel vindt u in de tafelcollectie van Odesi.

Ronde tafels van massief eiken: Solid

De Solid is een Nederlands designicoon voor in uw huiskamer. De tafel is gemaakt van het beste massief eiken en daardoor bijzonder duurzaam. Alle verschillende kleuren afwerkingen laten de mooie natuurlijke structuur van het hout in zijn waarde. Het blijft daardoor een sfeervol meubel dat zich mooi laat plaatsen in vele interieurs.

Twee dingen aan de Solid vallen direct op: het radiaal opgebouwde tafelblad en de bijzondere voet. Radiaal betekent in dit geval dat het blad uit taartpunten is opgebouwd. Deze wijzen naar elkaar toe, dit in tegenstelling tot balken die aan elkaar zijn verlijmd. De voet is stevig en luchtig tegelijk. Het is een zware constructie waardoor de tafel staat als een huis.

Ronde tafel design: Belly

De Belly is een tafel met strakke lijnen en een futuristisch tintje. Veel aandacht is besteed aan de onderkant van de tafel. Meerdere lagen zijn trapsgewijs aangebracht en vormen een aantrekkelijke ronding. Op de 'punt' bij de kleinste cirkel nemen de gepoedercoate poten het ontwerp over. Zoals bij een zandloperfiguur lopen deze fier uit tot de grond. Het gevouwen V profiel maakt de ijzeren poten oersterk.

Vergaderen, uitgebreid eten of werken, het kan aan de ronde eettafel Belly.

Laatste review

+ 28 November - MAENHOUT - bekijk alle reviews op kiyoh.nl