• eetkamertafel stoelen
  • wave stoelen
  • eetkamertafel stoelen leer

eetkamerstoelen

stoelen voor in de eetkamer aan de eettafel

voor elk model zijn diverse kleuren of stofferingen beschikbaar

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Design eetkamerstoelen van Odesi

Vind de perfecte stoelen die aan uw eetkamertafel passen. Op de pagina van de Easy design stoel kunt u alle mogelijke bekledingen en opties bekijken. Stel nu uw ideale eetkamertafel stoelen samen en bestel deze meteen in onze webshop. De Easy stoel is een moderne stoel die gelijk opvalt. Het stalen frame heeft prachtig afgewerkte rondingen, die de stoel een uniek karakter geven. De hoge kwaliteit bekleding maakt de stoel bovendien erg comfortabel.

Onze collectie

Zoekt u behalve eetkamertafel stoelen ook nog een nieuwe eetkamertafel? Gelukkig heeft Odesi tafels en stoelen die bij elkaar passen. De Easy sluit bijvoorbeeld perfect aan bij de eiken eettafel Slide en de eettafel Maas. Ook bij de andere tafels uit onze collectie zal de Easy niet misstaan. Wilt u een complete eetkamerset? Combineer dan de Slide tafel met Easy stoelen en een Slide bank. De Slide bank is makkelijk in gebruik en geeft de set een bijzondere twist.

Stoffering

Odesi maakt gebruikt van bekende stofferingen voor het bekleden van meubels. Keuze uit verschillende kleuren en materialen: wol, vilt en leer. Geen bekleding naar uw smaak? Maatwerk bekleding is ook zeker mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

Laatste review

+ 28 November - MAENHOUT - bekijk alle reviews op kiyoh.nl